sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Julma antura, Pasi.

Elämästä inspiroituneena, kuolemasta kaikonneena avaan uuden taidenäyttelyni runoin sanoin "Julkinen päiväkirja; pölyisten silmieni puhdistusneste." Avauspuheenvuorossa on hyvä aina esitellä tulevien kirjoituksieni tavoitteet: tehtäväni on näyttää kärpäselle tie kärpäspulloon.

Ironisaattori on laite, joka varastoi ironiaenergiaa napojensa väliin. Napojen välillä hyrräävät ironiahiukkaset hypähtelevät välillä pois marssivahvuudesta pyrkien luomaan ironiakenttää ihmisten välille estämään tavanomaisen kanssakäymisen. Ironisaattorin käyttöä humalassa tulisi välttää ilman aikuisen valvontaa.

Entä sitten maailman navat? Todelliset ja ainoat kauneusarvot löytyvät kielenkäytöstä merkityssuhteineen, on olemassa esteettistä ja filosofista kielenkäyttöä.

Jääkiekkorintamalla tapahtuu hurjia: miestä Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen vahvuudesta miestä lakoaa kuin heinää. Viimeisinpänä loukkaantui Jere "Balls of steel" Lehtinen, trendi huolestuttava mutta samalla murheellinen.

Visa-niminen herrasmies tumppasi eilen savukkeensa poskeeni. Poskeni ei ole nyt kaunis, onneksi Visa oli ruma.

Ensimmäinen päiväkirjamerkintäni päättyy murheen toteamukseen: olen nyt tehnyt saman kuin Joel ja Santeri. Minä kirjoitan blogia.

1 kommentti:

  1. oho iskee vähän painetta, otat oikeen kunnolla haltuun

    VastaaPoista